Ingrediente
Pentru 4 portii, , 4 rosii carnoase si rotunde, 4 oua, sare si piper dupa gust, busuioc proaspat tocat(cateva frunze), cateva fire oregano prospat tocat, cateva fire de patrunjel proaspat tocat, 4 lingurite cascaval ras
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Apoi in fiecare rosie se sparge cate un ou.Rosiile astfel umplute se aseaza intr-o tava de yena si se dau la cuptor pentru 15 minute,se scot si se adauga pe fiecare rosie cate o ligurita de cascaval ras si se acopera cu capacelul(puteti folosi orice fel de branza va place),se mai dau la cuptor pentru 5 minute sa se topeasca cascavalul.Se servesc cu verdeata proaspat tocata pe deasupra.Folositi orice va place,inclusiv frunze de ceapa verde.
mariana , 06 septembrie 2009
Pare a fi o reteta foarte buna. O sa o pregatesc chiar in aceasta dimineata.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009
Arata grozav...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 august 2009
Foarte ingenioasa si cred ca si foarte gustoasa reteta ta draga Silvi0ara,trebuie testata.Felicitari.