autor:

Sefu de Post

» » Aperitive

aperitiv pentru masa de craciun

Autor: Sefu de Post (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sefu de Post (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2008

Ingrediente
lebar, toba,carnati de casa,carnati in mat de oaie, ,sunca,muschi afumat,kaizer afumat,rosii,rulada de sorici afumata,salata,varza rosie morcov si castravete pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

12 voturi

Mod de preparare

Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata ca in fotografia alaturata.Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "aperitiv pentru masa de craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 6 comentarii

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    foarte frumos! te atrage cu design-ul

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Arata super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Foarte frumos!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      O BUNATATE...

    • ovidiu , 30 decembrie 2009

      asta da reteta trebuie sa aveti gria sa nu va taiati

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

12 voturi

Ingrediente

  • lebar
  • toba,carnati de casa,carnati in mat de oaie
  • ,sunca,muschi afumat,kaizer afumat,rosii,rulada de sorici afumata,salata,varza rosie morcov si castravete pentru ornat.

Raporteaza reteta

Retete
de Sefu de Post
Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Se ia crapul dupa ce a fost curatat, se cresteaza cu un cutit pentru peste (ascutit bine) ,pe spinare

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Se taie dovleacul la partea de sus , se curata de seminte dupa care se cojeste interiorul (miezul)

5 voturi    4 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Marian (Chef de cuisine)

foarte frumos! te atrage cu design-ul

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete delicioase by alice