Se spala si se toaca ceapa si ciupercile, apoi se calesc in uleiul de masline 20 -25 minute la foc mic pana scade bine zeama. Condimentati si lasati sa se racoreasca.
Intr-un castron puneti galbenusul, mustarul, sare, piper si amestecati cu un tel sub forma de para incorporand treptat uleiul. Adaugati smantana, zeama de 1/2 de lamaie, otet (dupa gust), condimentati daca mai trebuie.
Amestecati ciupercile cu sosul si usturoiul dat pe razatoarea mica, eventual si verdeata tocata.
Asezati pe un platou si garnisiti cu masline, ardei rosu, foi de salata verde, frunze de patrunjel si felii de lamaie.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii