autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Aperitive Cherry

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
200 gr rosii cherry, 200 gr mozzarrella cherry, sare, ulei de masline, oregano.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile si se usuca. Mozzarrella se scurge de zeama. Se pregatesc cateva scobitori pentru a baga pe rand o rosie, o mozzarrella si din nou o rosie. Se asaza pe un platou sau pe o farfurie, se sareaza, se toarna ulei de masline si un pic de oregano. Se servesc ca aperitiv rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Cherry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    arat nemaipomenit si sunt si bune. numai ca eu nu le-am aranjat niciodata pe scobitori

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Arata grozav,iar printre alte aperitive da o pata de culoare vesela.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 gr rosii cherry
  • 200 gr mozzarrella cherry
  • sare
  • ulei de masline
  • oregano.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

anamaria zaharia (Chef de cuisine)

arat nemaipomenit si sunt si bune. numai ca eu nu le-am aranjat niciodata pe scobitori

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Branzare