Se spala, se taie coditele mai scurt la ardeiul capia.
Se pregateste o moare din apa, otet, sare, piper, foi dafin, care se da in clocot.
Se introduc pe rind ardeii, tinadu-i in moarea clocotita, intorcandu-i pe o parte si alta pina isi schimba putin culoarea. Asa se procedeaza cu toata cantitatea de ardei. Inainte de a-i introduce in moarea fiarta se inteapa fiecare ardei in partea de sus si de jos (pentru a-si lua moarea cit trebuie).
Se aseaza in borcane, se toarna, moarea peste ei, fierbinte, nu se leaga imdiat ci dupa ce se mai completeaza cu lichidul respectiv (poate fi si rece). Deasupra si la fundul borcanului se pun frunze de telina verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii