Mod de preparare:
Ardeii se curata de cotoare si seminte si se spala bine.
Intr-o cratita 5 l se pun otetul, apa si toate ingredientele, in afara de hrean apoi se pune pe foc.
Cand lichidul clocoteste, se pun ardeii capia sa intre bine in lichid, si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Dupa aceea se scot cu spumiera si se pun intr-o cratita, continuindu-se la fel, pina cind se termina toata cantitatea de ardei.
Se asaza ardeii unul in altul si apoi se pun cu varfurile in jos in borcane de cite 800 g sau intr-un borcan de 3 l. Dupa asezarea ardeilor se toarna lichidul, avand grija ca acesta sa intre bine printre ardei, se adauga bucati de hrean, iar pe deasupra se pun frunzele de telina.
Borcanele se inched cu capace sau celofan. Ardeii se pot lasa acoperiti cu capace pana a doua zi, pentru a verifica nivelul lichidului in borcane si pentru completari de lichid daca mai este nevoie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii