Se coc ardeii si se lasa jumate de ora cu sare peste ei, dupa care se curata de pielita.
Se dau prin faina si prin 2 oua batute si se prajesc in tigaie ca pe orice pane.
Se perpara un sos din smantana cu un ou, cateii de usturoi curatati si feliati si sare dupa gust. Sosul se toarna peste ardeii pane care, in prealabil, sunt aranjati intr-o tavita mai inalta, astfel incat coditele lor sa ramana in afara (vezi poza).
Se da la cuptor pentru 20 de min si se serveste.
Atentie! E atat de gustos ca o sa va para rau ca nu ati facut-o in dubla cantitate!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii