Se coc ardeii, se presara cu sare,se lasa acoperiti pana se racesc cat sa se poata curata.Se curata de coaja si de cotor,se lasa a scurs.Asezi ardeii scursi foarte bine, in borcane pana la curbura borcnului.
Baitzul: otzetul,apa,uleiul, mierea, sarea si condimentele se dau la fiert. Cand clocoeste baitzul, se toarna in borcane,se lasa cateva minute, Daca e nevoie, mai adaugi pana la umplerea borcanului. Capsezi, dai imediat la cuptorul incins pentru 20 minute. Lasi sa se raceasca in cuptor. Iarna ai salata de ardei minunata alaturi de o friptura.Se pastreaza foarte bine in beci, camara sau frigider.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii