Se pune la fiert otetul cu toate ingredientele si se lasa sa dea 2-3 clocote. Ardeii se spala si se zvanta, apoi se pun in borcane cat mai inghesuiti.
Intr-o cratita mai mare puneti 1 litru de apa rece, 1 prosop de bucatarie indoit in doua si asezati pe el borcanele pline cu ardei, apoi puneti-o pe aragaz la foc mic. Cand se incinge bine apa, puneti zeama clocotita cu un polonic pana umpleti borcanele. Lasati cateva minute pentru ca mai scade zeama, completati, apoi inchideti borcanele cu capace si strangeti bine.
Se lasa sa se raceasca, apoi se pun in camara.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii