Ardeii se curata de cotoare,seminte,se spala si se lasa la scurs. Dovleceii se spala,daca sunt trufandale nu se curata de coaja( doar daca sunt mai mari se curata de coaja).Se taie pe jumatate si se scoate miezul cu o lingurita.Miezul se pune la fiert.
La rosii se taie un capacel si se curata de miez.
Frunza de vita se opareste si se foloseste intreaga sau se taie in functie de marimea ei.Se ruleaza ca partea lucioasa sa vina in exterior.
Carnea se amesteca cu condimente,sare,piper,mararul si ceapa tocate,orezul spalat foarte bine si curatat de impuritati.Se toarna putin ulei si putina apa minerala
pentru a deveni mai pufoasa compozitia.
Cu aceasta compozitie se umplu ardeii,dovleceii,rosiile si sarmalele.Ardeii,dovleceii si rosiile dupa ce se umplu ,capetele se dau prin putina faina.
Dupa ce se aseaza in cratita se adauga miezul de la dovlecei,rosii taiate,pasta de tomate si apa fierbinte.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie putin,apoi se introduc pentru gratinare la cuptor.
Se servesc cu iaurt si smantana deasupra.
Este o mancare delicioasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii