Curatam si spalam conopida. Spalam si indepartam cotorul si semintele ardeilor pe care ii lasam bucati mari.
Spalam 2 borcane de 3L, adaugam cate o crengta de marar, una de telina si 2 fasii de hrean,pe fundul fiecaruia. Asezam alternativ , ardeii si conopida pana umplem borcanele. Deasupra punem dinnou hrean, marar si tije de telina. Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plicu si turnam peste legume. Legam borcanele cu celofan (ale mele sunt fara filet) si pentru o mai buna siguranta de pastrare, le-am legat si cu hartie cerata, peste celofan.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii