Taiati ardeii pe lungime,se spala,se sterg se dau deoparte;
Taiati ceapa marunt,puneti la calit cu ulei intr-o tigaie,cand incepe sa se coloreze adaugati orezul,amestecati si stingeti focul;
Dupa racire amestecati cu carnea tocata,patrunjel,painea stoarsa bine,ouale,sare,piper,cimbru;
Umpleti jumatatile de ardei,cu compozitia de carne,ii asezati intr-o tava,fiecare jumatate de ardei va fii presarat cu pesmet,presat cu podul palmei;
Deasupra, varsati un fir de ulei de masline,1\2 pahar vin alb si 1-2 pahar de apa;
Introduceti in cuptorul cald,timp de 1 1\2,decorati cu patrunjel proaspat tocat;
Se servesc cu 1-2 linguri din sosul ramas in tava!
Sfat: in timp ce ardeii coc in cuptor,cu o lingura luati sosul din tava si puneti peste ardei,repetati de2-3 ori!
Pofta mare!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii