Am spalat si taiat ardei iuti. Intre timp am amestecat apa cu sare si am taiat si usturoiul marunt. Am pus pe fundul la borcan frunze de leustean si am pus ardei pana la jumatatea borcanului. Am adaugat usturoi si am umplut borcanul cu ardei. Dupa ce am indesat bine borcanele cu ardei am adaugat cam pina la jumatatea borcanului otet si apoi am umplut cu saramura. Am inchis borcanele si le-am depositat in camara.
Enjoy!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii