Insirati ardeii iuti pe o sfoara si puneti-i la uscat la soare, intr-un loc bine aerat. Dupa 10-15 zile, cand sunt uscati, puneti-i intr-o tava in cuptorul incalzit, dupa ce ati stins focul.
Taiati sfoara si coditele, rupeti-i bucati, pisati-i intr-o piua sau mixati-i intr-un blender doar 2-3 secunde. Repetati operatia operatia pana terminati ardeii, apoi puneti-i in borcane si strangeti capacul. Un condiment minunat pentru iarna, usor de facut in casa si mult mai ieftin decat cel cumparat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii