Se taie coditele ardeilor, daca sunt prea lungi si se indeasa bine in borcane. Puneti la fiert 1 litru de otet cu 2 litri de apa, sarea, zaharul, mararul si dafinul iar cand clocoteste adaugati plicul de pikant fix.
Puneti borcanele intr-o tava cu 2-3 degete de apa si asezati-o la foc mic, langa oala in care clocoteste zeama. Cand se infierbanta bine apa din tava turnati cu un polonic zeama clocotita peste ardei pana se umplu borcanele. Stingeti focul, mai lasati cateva minute sa patrunda zeama in ardei, completati pana sus (cine doreste poate acoperi cu frunze de visin) si strangeti bine capacele cu un prosop de bucatarie, apoi dati-le la perne pana a doua zi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii