Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare in functie de capacitatea borcanului(daca borcanul este de 1 kg se pune o lingura de sare etc)si pina la umplerea borcanului se completeaza cu apa.cind ati terminat toate borcanele,goliti compozitia din borcane intr-o oala ,adaugati boabele de piper,si o fierbeti.apoi turnati compozitia in borcane si le sigilati.rolul zaharului este de o atenua iuteala ardeilor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii