---Ardei ai prajim pe ambele parti in ulei incins dupa care ai asezam pe un platou ,ai presaram cu sare si ai lasam sa se raceasca.---An acelasi ulei unde am prajit ardeii punem rosia intreaga si acoperim cu un capac (deoarece incepe sa sara uleiul foarte tare ,si o facem pe toate partile .scoatem pe o farfurie si lasam sa se raceasca.Apoi decojim ardei ai punem intr-un castronel...Rosia o decojim si pe ea si cu ajutorul unei furculite o pisam bine pina ce devine un sosulet...adaugam sare , uleiul de masline,cei doi catei de usturoi curatati si dati pe razuitoarea cu ochiuri mici si amestecam bine--Apoi rasturnam sosul peste ardei.. Servim ca atare sau la diferite feluri de mincare precum tocanita ,fasolica etc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii