---Ardei ai prajim pe ambele parti in ulei incins dupa care ai asezam pe un platou ,ai presaram cu sare si ai lasam sa se raceasca.---An acelasi ulei unde am prajit ardeii punem rosia intreaga si acoperim cu un capac (deoarece incepe sa sara uleiul foarte tare ,si o facem pe toate partile .scoatem pe o farfurie si lasam sa se raceasca.Apoi decojim ardei ai punem intr-un castronel...Rosia o decojim si pe ea si cu ajutorul unei furculite o pisam bine pina ce devine un sosulet...adaugam sare , uleiul de masline,cei doi catei de usturoi curatati si dati pe razuitoarea cu ochiuri mici si amestecam bine--Apoi rasturnam sosul peste ardei.. Servim ca atare sau la diferite feluri de mincare precum tocanita ,fasolica etc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii