Mai intai tocam ceapa, dam prin razatoarea mica morcovii.Intr-o cratita punem putin ulei si undim ceapa cu morcovul,adaugam bulionul si condimentele.Orezul se spala si el si se adauga peste celelalte ingrediente.Se ia de pe foc se adauga carnea tocata si se lasa la racit.Cantitatile de carne tocata si orez punem mai mult sau mai putin,in functie de cati ardei vrem sa umplem.
Ardeii se spala se scoate cotorul si se umple cu compozitia pe care am scris-o mai sus.
Se aseaza intr-o oala se pune apa fierbinte ca sa ii acopere si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se servesc calzi cu smantana si mamaliguta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii