Ardei umpluti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ardei umpluti

Ingrediente

  • 10 ardei grasi (pt umplut)
  • 500 gr carne tocata (amestec vita cu porc)
  • 150 gr orez cu bob rotund
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 2 rosii(sau 200 ml bulion)
  • marar ,patrunjel
  • sare ,piper

Mod de preparare

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea tocata se aseaza intr-un castron mai mare in care adaugam sare,piper,ouale,morcovii curatati si tocati marunt,rosiile sau bulionul,orezul,ceapa curatata si taiata ,mararul si patrunjelul tocat marunt.Se umple ardeii cu aceasta compozitie cu grija sa nu-i rupem.Cotoarele curatate de seminte pastrate le putem pune deasupra,acoperind compozitia de carne tocata.Eu nu le-am pus pt ca nu mai aveau loc in oala.Se pun ardeii umpluti in oala si se adauga apa cat cuprinde cu putina sare si cateva linguri de bulion sau rosii taiate.Se lasa la fiert timp de 1 ora la foc potrivit.Daca este necesar se mai adauga apa .Cand sunt gata se servesc cu smantana sau ardei iuti.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise