Fierbeti orezul circa 10 minute in apa clocotita si sarata si lasati-l sa se scurga.
Spalati ardeii, zvantati-i, taiati-le capacelele cam la 1/3 din inaltime si indepartati semintele si nervurile din interiorul lor. Inmuiati stafidele intr-un bol cu apa calduta, rumeniti semintele de pin intr-o tigaie fara grasime si lasati-le sa se raceasca pe hartie absorbanta.
Incingeti cuptorul la 180gr.. Taiati branza telemea cubulete, opariti rosiile, curatati-le de pielita si taiati miezul bucatele. Curatati ceapa si tocati-o marunt.
Caliti ceapa - intr-o cratita - in jumatate din cantitatea de ulei si adaugati apoi orezul, rosiile, stafidele scurse, cimbrul, sare si piper. Lasati-le sa fiarba 5 minute la foc mic, dupa care incorporati cubuletele de branza.
Asezati ardeii unul langa altul intr-o forma termorezistenta, umpleti-i cu amestecul preparat anterior si puneti-le capacele. Stropiti-i cu uleiul ramas, turnati in forma apa (circa 1 cm) si dati-i 40 de minute la cuptorul incins. Serviti-i fierbinti sau calduti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii