La ardei scoatem cotorul si curatam de seminte si nervuri, ii spalam si ii lasam la scurs cu gura in jos. In carnea tocata adaugam marar, patrunjel, sare si piper, apoi 1 ceapa si un morcov le tocam si le punem la calit 10 minute amestecand din cand in cand, adaugam orezul si o cana de apa. Mai lasam sa se umfle orezul, apoi adaugam compozitia obtinuta la carnea tocata. adaugam un ou. Amestecam carnea si legumele sa se incorporeze. Compozitia astfel obtinuta o indasem in ardei, dar fara sa-i umplem. Incingem putin ulei, adaugam ardeii cu gura in jos si calim cat sa se stranga carnea putin. Ii punem intr-o oala incapatoare cu deschizatura in sus. Preparam sosul astfel: ceapa si rosiile le calim, adaugam faina, lasam sa fiarba,mai adaugam bulion, apa cat cupride, apoi aceasta compozitie o adaugam peste ardei, completam cu apa si lasam la fiert circa 1 ora si 20.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii