Ceapa, data prin razatoare, se caleste in putin ulei. Se adauga orezul spalat, iar dupa cca 10 minute, se pune rosia tocata sau pasta de tomate. Se mai lasa pe foc 10 minute, apoi se pune la racit. Coditele de la ardei se taie in forma de capac si se pastreaza. Se indeparteaza semintele cu ajutorul unei lingurite. Ardeii se spala si se lasa la scurs.
Carnea se amesteca cu sarea, piperul, ouale, mararul si sosul racit. Cu compozitia obtinuta se umplu ardeii si se acopera cu coditele-capac. Se pun intr-un vas in care se toarna apa pana la jumatate, se acopera si se dau la cuptor pentru cca 40 minute. Se servesc cu smantana.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii