Ceapa, data prin razatoare, se caleste in putin ulei. Se adauga orezul spalat, iar dupa cca 10 minute, se pune rosia tocata sau pasta de tomate. Se mai lasa pe foc 10 minute, apoi se pune la racit. Coditele de la ardei se taie in forma de capac si se pastreaza. Se indeparteaza semintele cu ajutorul unei lingurite. Ardeii se spala si se lasa la scurs.
Carnea se amesteca cu sarea, piperul, ouale, mararul si sosul racit. Cu compozitia obtinuta se umplu ardeii si se acopera cu coditele-capac. Se pun intr-un vas in care se toarna apa pana la jumatate, se acopera si se dau la cuptor pentru cca 40 minute. Se servesc cu smantana.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii