Acesti ardei sunt un aperitiv, dar i-am fãcut pt. o cinã vegetarianã, la care ii place poate pune si ciuperci :)
1)Prãjeste putin ceapa tocatã in uleiul de mãsline.
Adaugã rosiile tocate fãrã pielitã si lasã sã se inmoaie.
Condimenteazã.
2)Taie fiecare ardei in patru pãrti pe lung.Scoatele semintele, ungei bine cu ulei de mãsline si pune-i intr-o formã pt. cuptor.
3)Pune amestecul de rosii peste ei, apoi felii de brânzã, parmezan.
4)Dã la cuptor cca. 20 min. la 200ºC.
Scoate si pune oregano sec si busuioc.Ador oregano in salate,dar...sotul nu suportã asa cã am pus in loc cepsoarã tocatã.
Poftã bunã!
Ardeiul (Capiscum anuum)este originar din Mexic,America Centralã si N America de Sud.
Primul european care la descoperit a fost Cristofor Columb, care la numit "pimiento".Sunt persoane care le cultivã ornamental, existând ardei:albi,albastri,vineti, negri...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii