autor:

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Ingrediente
, 20 ardei mai mici, 500 gr carne tocata de porc si vita, 1 cana de orez, sare, piper, marar verde, cimbru, 2 oua, 2 cepe mai mari , 3 linguri bune de pasta de ardei din borcan. (eu chiar pun peste iarna la borcan cu ceapa,ardei kapia si rosii), 1 litru bulion, putin ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala, se curata de cotoare si se lasa sa se curga de eventuala apa, cu capul in jos.

Pentru umplutura, se caleste in putin ulei, ceapa taiata marunt, adaugam orezul si condimentele (sare, piper, cimbru si marar, pasta de ardei), iar la urma, carnea tocata si cele doua oua. Se amesteca bine, apoi se umplu ardeii cu acesta compozitie; se pun intr-o oala mai inalta si se pune 1 cana cu apa. Se pun pe foc pana dau intr-un clocot si apoi se pune bulionul si putin cimbru. Se fierb la foc mic, cam 45-50 minute. Se pot servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne de vitel

Ardei umpluti cu carne de vitel

Imi plac mult ardeii umpluti si am vrut sa ii testez si la noul meu aparat Crock Pot. Normal ca am

5 voturi    0 comentarii
4h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 20 ardei mai mici
  • 500 gr carne tocata de porc si vita
  • 1 cana de orez
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • cimbru
  • 2 oua
  • 2 cepe mai mari 
  • 3 linguri bune de pasta de ardei din borcan. (eu chiar pun peste iarna la borcan cu ceapa,ardei kapia si rosii)
  • 1 litru bulion
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

9 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti