Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de ulei.Dupa ce a fiert se scurge bine.
Ceapa si ardeiul se curata,se spala si se toaca marunt.
Intr-o tigaie se cu ulei incins se caleste ceapa,se adauga orezul,morcovul ras,ardeiul .Cand s-au calit si s-a legat compozitia se stinge focul si se lasa la racit.
Pestele spalat ,zvantat se toaca marunt sau se da prin masina de tocat carne si se amesteca cu compozitia de mai sus,cu patrunjelul,mararul tocate foarte marunt si se potriveste de sare,piper,cimbru.
Cu aceasta compozitie se umplu ardeii curatati de cotoare,seminte,spalati si scursi de surplusul de apa.
Dupa umplere ardeii se trec cu compozitia prin faina si se aseaza intr-o tava daca ii umpleti taiati pe jumatate sau intr-o craticioara sau vas de lut daca ii umpleti intregi. Se toarna sucul de rosii si rosiile taiate felii,cateva cubulete de ardei gras tocat ,vinul si se introduce la cuptor pentru a se rumeni frumos.Dupa ce opriti focul puteti presara deasupra marar tocat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii