Se da carnea si ceapa prin masina de tocat carne si se da si o rosie potrivita prin masina. Se curata ardeii grasi de seminte si li se face un capacel. In carnea tocata se pune putin ulei, orez cat doreste fiecare, 1 ou, mararul tocat marunt si se amesteca bine punand din cand in cand cate putina apa ca orezul sa absoarba apa, iar compozitia sa devina pufoasa (amestecand continuu). Se curata un cartof si se pune pe fundul cratitei. Se oparesc 2 rosii, se decojesc si se pun peste cartof taiate cubulete, se umplu ardeii, se pun in cratita (mie mi-a mai ramas o bucatica de carne si am umplut o rosie), iar peste ei se pun iar 2 rosii oparite si decojite taiate cubulete. Se pun 2 lingurite de secretul gustului, apa si le-am fiert pe ochiul de la aragaz pentru ca la cuptor era imposibil. De regula ii fac la cuptor la mine acasa, dar acum eram la mama.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii