Calesc ceapa. adaug pe rand:morcovul,orezul, zarzvatul,ciupercile.Ardeii curatati, se spala si se lasa la scurs pe un servet. Eu pastrez si coditele pe capacele. Umplu ardeii,asez in dubletta unsa cu ulei. Adaug apa pana la jumatatea vasului,crengute de cimbru si foi de dafin, acopar si las la fiert.E nevoie sa mai adaug cate putina apa.Se poate adauga bors la fiert.Servim cu mamaliguta,cu, sau fara sos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii