Curatam de seminte ardeiul gras,dupa ce taiem capacelul cu mare atentie.Acel capacel il vom folosi la fierberea ardeilor,pe post de capacel.Spalam ardeii si ii vom pregati de umplut cu carne din piept de pui,pe care am tocat-o la robot.In carnea tocata adaugam o cescuta de orez(cam 6 sau 7 linguri de orez),condimentele mai sus mentionate,dar de aceasta data am pus si cateva frunzulite verzi de rozmarin,tocate cat mai fin, ca sa-i dea o savoare deosebita.Orezul l-am spalat in prealabil si l-am lasat la scurs intr-o strecuratoare.Asezam ardeii umpluti in cratita in care ii vom fierbe si vom adauga 1 litru de suc de rosii,iar pe deasupra vom pune rosiile tocate in suc de rosii.Vom baga cratita la cuptor pentru cel putin 90 de minute la foc domol.Trebuie ca sosul sa scada,iar prin fierbere acest sos se va ingrosa,iar ardeii vor avea un gust deosebit.Ardeiul umplut poate fi servit cu smantana,iaurt sau un lapte batut mai gros.Pofta buna !!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii