Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata
Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

Ingrediente

  • 15 ardei
  • 6-7 rosii mari de gradina
  • 350 gr kaizer
  • 750 gr carne tocata de curcan
  • 1 canita orez
  • 4 cepe mari
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 3/4 cana ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 1 ou

Mod de preparare

Ardeii ii spalam, le taiem capacul( pe care il pastram) si ii curatam de seminte.

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.

Morcovul il decojim, il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Ardeiul kapia il curatam de seminte si il dam pe razatoare.

Punem uleiul la incins.

Adaugam ceapa si o inabusim 5 minute, apoi si morcovul.

Incorporam pasta de tomate si mai lasam 2 minute pe foc.

Orezul il spalam in 2-3 ape, apoi il punem intr-un bol.

Peste punem carnea, amestecul de morcov cu ceapa, kapia razuita.

Verdeata o spalam si o tocam marunt.

O punem in umplutura, condimentam cu sare, piper, putin cimbur uscat.

Adaugam si oul, apoi cu o lingura de lemn amestecam compozitia.

Cu o lingurita umplem ardeii cu aceasta compozitie pregatita si le punem capacul la loc.

Rosiile le spalam si le taiem felii rotunde.

Asezam intr-o oala felii de rosii, cateva felii de kaizer, un fir de marar apoi ardei umpluti si tot asa pana terminam ardeii.

Ultimul strat trebuie sa fie format din felii de rosii.

Acoperim cu apa ardeii, punem un capac si ii bagam in cuptorul incins.

Ii lasam pana sunt bine facuti.

Cand sunt gata ii scoatem sa se racoreasca putin, apoi servim.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise