Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă.
Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc, în câteva linguri cu ulei, până se pătrund bine. Se adaugă sucul de roşii şi se omogenizează. După ce s-a răcit totul, se adaugă carnea tocată, verdeţurile si se presară sare şi piper după gust.
Se amestecă ingredientele pâna obţinem o pasta omogenă cu care se umplu ardeii.
Roşiile se spala şi se taie sub formă de căpăcele pentru a se pune la capetele ardeilor umpluţi.
Aşezăm ardeii în crok pot, adăugăm borşul de putină şi setăm modul HIGH pentru aproximativ 3-4 ore. Dacă este necesar, prelungim timpul.
Se servesc, după bunul plac, cu smantana şi ardei iute.
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii