Spalam toate fructele. Taiem lubenita in doua, jumatate ramane intreaga (ariciul), jumatate o curatam de coaja si o taiem in cuburi si scoatem si samburii. Caisele, piersicile si perele le curatam de samburi si le taiem in patrate.
Luam cate un bat si intercalam bucatile de fructe pana le terminam.
Asezam pe un platou, jumatatea de lubenita, cu partea sectionata in jos si intepam de jur imprejur betele cu fructe.
Scobitoarea o rupem in doua si din lubenita ,fixam doi ochisori ariciului. Pentru botic, decupam putin din coaja si asezam trei boabe de struguri.
Nu am specificat cantitatile deoarece acestea raman la aprecierea fiecaruia, depinde de cate persone vor fi la masa.
Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii