Spalam toate fructele. Taiem lubenita in doua, jumatate ramane intreaga (ariciul), jumatate o curatam de coaja si o taiem in cuburi si scoatem si samburii. Caisele, piersicile si perele le curatam de samburi si le taiem in patrate.
Luam cate un bat si intercalam bucatile de fructe pana le terminam.
Asezam pe un platou, jumatatea de lubenita, cu partea sectionata in jos si intepam de jur imprejur betele cu fructe.
Scobitoarea o rupem in doua si din lubenita ,fixam doi ochisori ariciului. Pentru botic, decupam putin din coaja si asezam trei boabe de struguri.
Nu am specificat cantitatile deoarece acestea raman la aprecierea fiecaruia, depinde de cate persone vor fi la masa.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii