Aripile(fara partea osoasa,care se arunca) se taie in 2,apoi se spala.
Se face o \"marinata\" din primele 9 ingrediente:usturoi,sare(daca e nevoie),piper,boia dulce,boia iute,soya sos,vin,ketchup,ulei de masline.
Se pun aripile in marinata asta si se lasa 5-6 ore;eu le las peste noapte(in frigider,acoperite).
A 2-a zi,se dau prin faina(una cite una),apoi le punem intr-un castron;turnam peste ele ouale amestecate bine cu mustarul,putina sare si putin piper;amestecam bine;
pe urma luam aripile,una cite una si le dam prin pesmet.
Cind toate aripile sint gata,le prajim;se pun,apoi pe un servetel absorbant.
Se servesc fierbinti cu diferite garnituri,salate.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii