Se aseaza aripioarele intr-o tava in care am pus putin ulei, apoi le condimentez cu sare, boia si piper, si le pun la cuptor. Dupa 30 min le intorc pe partea cealalta si le condimentez cu sare, boia si piper si pe aceasta parte.Le mai las inca 30 de min. Daca in timpul cit stau la cuptor devin prea seci, le stropesc cu putin vin alb.
Intre timp pregatesc garnitura de cartofi cu care le servesc-cartofi natur, fierti simplu, si cu putin patrujel adaugat dupa ce i-am scurs de apa(eventual si o lingura de ulei de masline).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii