Spalati aripioarele si condimentati-le. Curatati si tocati ceapa, dovlecelul si ardeiul se curata si se taie cubulete, rosiile se curata de pielita parlindu-le putin la aragaz. (vezi video)
Curatati usturoiul si taiati-l feliute subtiri. Puneti ceapa la calit in ulei, dupa 2-3 minute puneti si aripioarele, sa se prajeasca putin, pe ambele parti, apoi adaugati dovlecelul si ardeiul gras.
Adaugati 50 ml apa, lasati sa fiarba la foc mic 5 minute, apoi adaugati rosiile feliate, usturoiul si putina verdeata tocata. Lasati sa fiarba la foc mic inca 20-25 minute.
Dregeti gustul de sare si piper, presarati cu verdeata si mancarea este gata. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii