Intr-o craticioara se pune apa la fiert si se adauga cuburile de knor-se amesteca pina se dizolva in apa.Se dizolva lingura de amidon in putina apa si se adauga la sos si se amesteca incontinu pina se ingroase putin si se stinge focul si se lasa sase raceasca.Se adauga la sos si uleiul si se amesteca pina sosul este omogen.
Se aseaza copanele intr-un vas rezistent la cuptor se toarna mierea peste ele si deasemeni sosul iar deasupra se presoara cu cimbru sau rozmarin.Se coc la 180 de grade 30 de minute pina sint bine rumenite.
Cine nu vrea sa le coaca le poate frige pe gratar electric sau pe carbune .
Se poate servi cu castraveciori murati si orez alb.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii