Aripioare de pui impanate, la cuptor

Incalzim cuptorul la 220 de grade C.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Aripioare de pui impanate, la cuptor

Ingrediente

  • 15 aripioare taiate in doua
  • 2-3 oua
  • 1 pahar pesmet fin
  • 1 pahar de faina alba
  • 1-2 lingurite de boia rosie dulce
  • 1/2 lingurita de boia rosie iute
  • 1-2 lingurite de praf de usturoi-sau usturoi proaspat mujdei
  • sos de miere cu mustar -Hunter sau dupa dorinta un alt sos compact
  • Salata de legume-sau porumb fiert

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 220 de grade C.

Intr-o farfurie adanca batem ouale spuma si condimentam cu sare si piper.

Pe un platou sau o farfurie mare amestecam faina cu pesmetul si mirodeniile.

Pe tava cuptorului punem o foaie de copt si ungem cu putin ulei.

Dam aripioarele bine prin ou si pe urma in combinatia de faina si pesmet si le asezam pe tava.

Le coacem pe o parte 15-20 de minute si le intoarcem si pe partea cealalta si le coacem inca 10-15 minute pana devin crocante.

Intr-un bol punem aripioarele si turnam din sos si le acoperim complet, dupa care le servim la masa alaturi de salata si porumb sau ce doriti.

Aripioarele astea se aseamana la aripioarele prajite in ulei adanc -aici fara ulei.

Foarte gustoase si usor de pregatit.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise