1. Se curata aripioarele, se spala si se portioneaza. Se lasa la scurs, iar apoi se pun intr-un bol.
2. Se pregateste amestecul de condimene. Eu nu iau niciodat amestec gata preparat. Deci, se pune intr-un castonel 1 lingurita de piper, 1 lingurita de boia, 1 lingurita de usturoi, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita de oregano, 1 lingurita de maghiran, 1 lingurita de busuioc si 2 lingurite de sare.
3. Se amesteca foarte bine condimentele, iar apoi se presara peste aripioare. La final adaugam si uleiul si omogenizam totul.
4. Se lasa in frigider timp de 24 de ore.
5. Apoi se aseaza pe gratrul incins si se frig.
6. Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si salata. Se mai poate face si un sos usor de usturoi.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii