Tocati prazul foarte marunt. Topiti untul intr-o cratita la foc mediu, prajiti prazul si sunca taiata marunt pentru 5 minute, pana devin aurii. Lasati la racit.
Incalziti cuptorul la 200 de grade. Amestecati prazul, sunca, branza, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Taiati chiflele pe jumatate si dati la toast pe mic-mediu, sa fie aurii dar nu foarte prajite. Puneti deasupra compozitia de praz, dati la cuptor intr-o tava unsa cu unt, lasati pana se topeste branza si devine auriu. Serviti imediat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii