Puneți smântâna împreună cu laptele de bivoliță la fiert.
Când începe să fiearbă, adăugați făina de mălai și amestecați continuu. Este indicat să fierbeți mălaiul cel puțin 15 minute, chiar și la mămăliga obișnuită, astfel acesta va fi mai ușor de digerat. La final adăugați sarea.
Balmoșul este delicios servit cu urdă, brânză de burduf sau caș de oaie.
Nu-i așa că vă e poftă? :)
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii