Curatam 3 banane si le mixam pentru a face un piure fin (putem sa le pasam si cu furculita ).
Intr-un castron frecam untul cu zaharul pudra ,pana se incorporeaza si formeaza o crema.Peste acest amestec punem piureul de banane ,ouale,zaharul pudra,praful de sare si crema Mascarpone.Le mixam cam 5 minute apoi punem cele 2 cani cu faina in care am pus si praful de copt.Mai mixam 5 minute si obtinem o compozitie cremoasa si fina.
Ungem o tava rotunda cu unt si punem jumatate din compozitie.Cele 2 banane ramase le curatam de coaja , le dam prin cafeaua solubila sau cacao si le asezam peste compozitia din tava.Punem si restul de compozitie,imbracam bine bananele cu ea si dam la cuptor la 180 de grade circa 45 de minute cu umluft sau 200 grade la cuptor normal.
Dupa ce am scos präjitura din cuptor o scoatem din tava ,fundul präjiturii ramane in sus si o imbracam in ciocolata.
Este o präjitura foarte dulce si aromata .
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii