Ingrediente
1 dovlecel mic, alb, sare, piper, putin ulei de masline (1-2 lingurite), putina verdeata proaspata, tocata marunt si 2 ciuperci champignon, mici.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Se unge o tava termorezistenta cu putin ulei si se da deoparte. Se presara sare, piper si putin ulei peste barcute, apoi se pun in tava, in cuptor, unde vor sta la foc mediu, circa 20 de minute.
Pofta buna!
Tips: uscati umplutura inainte sa va folositi pentru umplerea barcutelor, intrucat dovlecelul si ciupercile au multa apa. Puneti bucatile de dovlecel si ciuperci pe gratar, lasati-le sa se rumeneasca putin, apoi umpleti barcutele. Si daca barcutele isi lasa zeama, scurgeti-o. Pentru mai multa savoare, puteti folosi putina branza rasa, cu putine grasimi, pe care sa o adaugati pe deasupra.