1)Faramitezi margarina bucatele si o freci bine, pana devine pasta.
2)dizolvi drojdia in lapte caldut si il torni peste margarina , amestecand. Adaugibranza rasa fin si faina treptat, framantand pana se obtine un aluat tare . Lasi aluatul la crescut 30 de minue.
4)Intinzi aluatul crescut in foaie suptire, ungi pe toate suprafata cu ou batut, presari deasupra chimen sau susan si tai apoi fasii, folosind rotita zimtata sau un cutit, asezi fasiile intr-o tava ne unsa si introduci tava in cuptor pe care l-ai incalzit inainte.Lasi la cupto pana ce salurile se rumenesc frumos deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii