Batoane cu mac Din ingredientele date se framanta un aluat elastic, nelipicios. Se lasa la dospit pana ce isi dubleaza volumul.
Din ingredientele date se framanta un aluat elastic, nelipicios.
Se lasa la dospit pana ce isi dubleaza volumul.
Se imparte apoi in 8 bucati egale din care se intinde cate o foaie subtire.
Fiecare foaie se umple cu bucati de rahat sau crema (obtinuta din amestecarea albusurilor cu cacao si zahar).
Se ruleaza si se unge cu galbenus de ou.
Se presara mac si se asaza intr-o tava de cuptor.
Se coc la 160 de grade pana se rumenesc frumos.
Rebeca s-a bucuratde ele la gradinita!
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii