Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Batoane de porumb cu branza

Ingrediente

  • 1 pahar de porumb-boabe ori congelat sau din conserva.
  • 2 oua mari
  • 3 linguri de ulei
  • 1 pahar de faina
  • 100 gr de branza galbena sau cascaval
  • 250 gr branza de vaci
  • sare
  • piper dupa gust
  • pesmet

Mod de preparare

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.

Punem compozitia la congelator pentru 20 de minute, dupa care o scoatem si formam cu mainile putin ude, batoane potrivite pe care le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la congelator ptr 15 minute.

Dupa ce le scoatem din congelator, le tavalim in pesmet in care am adaugat putina boia si putin praf de usturoi. Le dam la copt la 180 de grade C, cuptorul incins din timp, ptr 20 minute pe o parte, le intoarcem si le coacem inca 10 minute. Sunt foarte gustoase si merg bine cu putin sos de chilli picant sau cu putin iaurt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise