Se bat albusurile cu putina sare iar cand incepe sa se formeze spuma se adauga treptat zaharul pana spuma incepe sa fie tare, se adauga sucul de lamaie si amidonul de porumb. Se incalzeste cuptorul la 120 de grade cu faza de ventilator care imprastie caldura egal in tot cuptorul.
Se pune o foaie de pergament pe tava si se presara putina faina de biscuiti pe tava ca dupa coacere bezelele sa iasa usor de pe tava.
Cu doua linguri se iau moturi de spuma si se pun pe tava la distanta una de alta.
Se usuca 1-11/2 ore sau pina bezelele sunt uscate.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii