autor:

» » Prajituri

Bezele cu fulgi de cocos

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 decembrie 2009

Ingrediente
- 3 albuşuri de ou, - 250g de zahăr, - 100g fulgi de cocos, - 2 pliculeţe zahăr vanilat, - un praf de sare, - margarină pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare. Trebuie batute fără zahăr minim 5 minute, apoi se poate adăuga zahărul. Se adaugă 1-2 linguri de zahăr, se bate până se topeşte, apoi se adaugă alte 1-2 linguri şi aşa mai departe până terminăm de adăugat tot zahărul. La final se adaugă zahărul vanilat şi fulgii de cocos.
Într-o tavă tapetată cu hârtie şi unsă cu margarina se spriţează bezelele. Se coc la cuptor, la 100oC, cu uşa cuptorului puţin deschisă, timp de 90 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu fulgi de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

    Delicioase ...

  • mioara , 13 ianuarie 2010

    cele mai bune si mai gustoase prajituri ...super tare ....

  • mioara , 13 ianuarie 2010

    cele mai bune si mai gustoase prajituri ...super tare ....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Ti-au iesit foarte aspectuoase. Felicitari! Mie nu imi reusesc tot timpul asa frumoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • - 3 albuşuri de ou
  • - 250g de zahăr
  • - 100g fulgi de cocos
  • - 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • - un praf de sare
  • - margarină pentru uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Aripioare picante

Aripioare picante

Se spală aripioarele şi se taie în jumătăţi. Laptele se amestecă cu usturoiul tăiat, ardeii

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu miere si portocala

Pui cu miere si portocala

Se spală puiul şi se taie bucăţi. Se sărează bucăţile de pui, se ung cu miere şi se aşează

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui cu cartofi in vas roman

Pui cu cartofi in vas roman

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece. Cartofii se curaţă

6 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioase ...

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu visine si ciocolata