Ingrediente
•3 albusuri, la temperatura camerei, •150 gr zahar tos, •Optional : coloranti alimentari, cacao etc.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
51 voturi
Mod de preparare
2. Se adauga zaharul, cate o lingura pe rand, in timp ce compozitia se bate la viteza mare, pane ce se obtine o textura de bezea, lucioasa si consistenta – operatiunea poate dura pana la 10 minute.In acest moment, zaharul ar trebui sa fie dizolvat complet.
3. Se aseaza compozitia pe foaie de copt cu ajutorul unei linguri mari de metal.Optional, se coloreaza bezeaua cu colorant alimentar sau se aduga cacao si se amesteca.Se aseaza bezelele la cuptor, se da caldura mai incet la 120⁰C si se lasa 1 ora.Se inchide focul si se lasa la racorit in cuptor.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Imi plac tare mult..,un deliciu...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010
Sunt delicioase...
doina (Chef de cuisine) , 15 august 2009
Ce vesele sunt, parca de-abia asteapta sa fie rontaite. Bravo!
Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009
Daca vrem sa facem mai multe tavi,le putem raci la temperatura camerei? Sotul meu nu s-ar satura cu o portie :)
Ramona (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009
Cu siguranta ca voi face si eu, mai ales acum, dupa ce am vazut clar cum trebuie procedat!! Am si eu aceasta reteta, dar bezelele se fac mai mici si se lipesc cite 2 cu crema!
Alina (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009
Felicitari Laura, arata foarte bine!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Foarte aspectuase,felicitari.
vera (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Nu am reusit sa le fac, folosind alta reteta, dar voi incerca reteta ta, ce bine arata!!!
Alexandrina (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Felicitari si din partea mea, sunt minunate bezelele tale!
Crystyna (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Foarte frumoase ţi-au ieşit! Felicitările mele!!!